Warsztaty kulinarne
Na podstawie umowy z Województwem Wielkopolskim zorganizowaliśmy w dniach 30 września i 19 października warsztaty kulinarne. Warsztaty skierowane były do młodzieży szkolnej oraz osób w wieku 50+. W czasie warsztatów nasi goście własnoręcznie wyrabiali oraz wypiekali tradycyjne precle bamberskie, robili kiełbasę białą parzoną wielkopolską. W czasie warsztatów nabiałowych przygotowywali gzik i ser smażony ze zgliwiałego twarogu. Działania te wpisują się w program upowszechniania tradycji kulinarnej naszego regionu.
Cookie | Duration | Description |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |