Warsztaty przewidziane są dla zorganizowanych grup.

Zapraszamy uczniów szkół podstawowych od kl. IV, ponadpodstawowych oraz  grupy dorosłych na warsztaty kulinarne, na których w przyjemny i łatwy sposób można się nauczyć, jak przygotować, regionalne, tradycyjne wielkopolskie produkty takie jak:

  • twaróg, ser smażony,
  • chleb żytni na zakwasie i inne produkty piekarsko-ciastkarskie,
  • oleje tłoczone na zimno (olej lniany, olej rydzowy, olej rzepakowy),
  • wędliny i mięsa (kiełbasa biała, smalec),
  • przetwory owocowo-warzywne (soki i przetwory owocowo-warzywne).

Udział w zajęciach wymaga wcześniejszej rezerwacji

Zapisy prowadzone są z 14-dniowym wyprzedzeniem codziennie, oprócz poniedziałków, w godz. 9.00-15.00, tel. 61 810 76 29 wew. 19. Temat warsztatów zostaje uzgodniony podczas zapisu.